_DSC2699

Welkom !

KRC Bvba is al sedert 1985 actief in de non-ferro metaalhandel en is sinds de beginjaren reeds, gevestigd in Zele, België.

Door de jaren heen, heeft KRC Bvba een onberispelijke reputatie opgebouwd als een middelgroot bedrijf, dat werkt volgens correcte werkethiek en is er in geslaagd zich als vaste waarde te vestigen binnen de metal trading sector, zowel in België als in de Benelux.

 

Openingsuren

Alle dagen van 9u-12u en van 13u-17u

Zaterdag van 10u-13u

info@krc-zele.be

 

Corona 
maatregelen

KEEP

IN TOUCH

Lindestraat 21,

9240 Zele

Email: info@krc-zele.be
Tel:  +32 52 45 31 97

ONS ADRES

Alle dagen van 9u tot 12u

en van 13u tot 17u

Zaterdag van 10u tot 13u

OPENINGSUREN
 
 

Over

ONS

KRC Bvba is een familiebedrijf, reeds met de 2de generatie gespecialiseerd in het verwerken en terug in omloop brengen van oude metalen op de meest milieuvriendelijke wijze en volgens de meest recente wetgeving.  

 

KRC Bvba is gevestigd op het industrieterrein van Zele, Lindestraat 21 en beschikt over een werf van 8000m², volledig op maat uitgerust met eigen weegbrug en alle andere noodzakelijke infrastructuur.

 

Onze bekwame crew, heeft sinds jaren de onontbeerlijke ervaring opgedaan om volgens een interne kwaliteitscontrole met de nodige kennis van zaken alle mogelijke schroot te ontvangen, behandelen en verwerken.

 

Meer specifiek is KRC Bvba gespecialiseerd in het verwerken en recycleren van kabelafvallen, waardoor wij u ook de beste prijs kunnen aanbieden. Het grootste deel van verworven kabelafval, wordt op onze werf mechanisch verwerkt tot kopergranulaat.

AANGEPASTE CORONA MAATREGELEN

  • Max. 1 klant op de werf (gelieve te wachten aan de slagboom van de weegbrug tot wanneer u toegelaten wordt)

  •  

  • Mondmasker verplicht

 

  • Gelieve in uw auto te blijven zitten tijdens de wegingen op de grote weegbrug en daarna uw metalen te lossen op de daartoe aangeduide plaats​

 

  • U kan zelf kleinere fracties op de kleine weegschaal leggen, mits de afstand van 1,5m te bewaren van elkaar 

 

  • Na de laatste weging, kan u zich naar de kassa begeven (om uw weegbon in ontvangst te nemen) – u kan uw handen ontsmetten aan de kassa alvorens u uw bon ter ontvangst ondertekend​

 

Success! Message received.